|
![]() |
açıklama anımsatma |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
y.turalı
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05/Şubat/2010 Orka Lisans Numaranız: 5514 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 5 |
Alıntı Cevapla
Konu: açıklama anımsatmaGönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 10:32 |
|
iyi çalışmalar; orkanın içinde bilanço veya işletmede evrak işlerken açıklama kısmında daha önce işlemiş olduğumuz bi açıklamayı getirme özelliği yok, böye birşey olabilirmi? olursa çok işimize yarar.
|
|
![]() |
|
Code
Üye
Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2008 Orka Lisans Numaranız: 918 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 139 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 11:02 |
|
Fiş giriş ekranında ALT+F11 Yaptığınızda karşınıza çıkan ekranda AÇIKLAMA OTOMATİK KOPYALANSIN SEÇENEĞİNİ evet yaparsanız. önceki işlediğiniz faturanın açıklaması ekranınıza gelecektir.
Düzenleyen Code - 05/Şubat/2010 Saat 11:03 |
|
|
Saygılarımla,
Ersin AKSOY |
|
![]() |
|
y.turalı
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05/Şubat/2010 Orka Lisans Numaranız: 5514 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 11:28 |
|
söylemek istediğim tam olarak bu deyil, fiş yardım tanımlarından onu yapmayı biliyorum.
fiş giriş ekranında açıklama yazarken eskiden yazılmış olanları ekrana getirecek
örneğin ank yazdığımızda
ankara inşaat ltd.şti.
ankara harfiyat a.ş.
ankara beton boru a.ş. gibi ank la başlayan daha önce girilmiş bütün açıklamaları ekrana getirecek bizde yazmak istediğimizi seçeceğiz
google deki gibi yani;
|
|
![]() |
|
Rahmi.İNEVİ
Orka Destek
Kayıt Tarihi: 21/Ocak/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 1095 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 13:11 |
|
Sayın Kullanıcımız, Hesap kodu bölümünde "KAS" yazmanız halinde ENTER tuşuna bastığınızda KAS ile başlayan herşeyi hesap planında karşınıza getiricektir. Buradan istediğiniz hesabı seçip kaydınızı yapabilirsiniz.
|
|
|
Eğitim ve Destek |
|
![]() |
|
y.turalı
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 13:56 |
|
hesap koduyla ve adıyla ilgili birşey yazmadım zaten ;
fatura açıklamalarından bahsediyorum.
|
|
![]() |
|
hal_aga
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06/Ocak/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 16:03 |
|
kısacası orkanın böyle bi özelliği yok...
|
|
![]() |
|
y.turalı
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Şubat/2010 Saat 11:28 |
|
zannediyorumki orka için çok zor birşey olmasa gerek, sadece bi ayrıntı atlanmıştır o zaman benden bi öneri olsun gerçekten işe yarar piyasadaki çoğu proğramda olan bi özellik.
|
|
![]() |
|
Code
Üye
Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2008 Orka Lisans Numaranız: 918 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 139 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Şubat/2010 Saat 10:19 |
|
Söylediğinizi şimdi daha iyi anladım. Güzel bir özellik olur ve işleri kolaylaştırır. Ayrıca cari hesaplarda işlem yaptığımızda açıklama bölümüne cari hesapda bulunan ismi atarsa buda güzel bir özellik olur.
İyi çalışmalar kolay gelsin.
|
|
|
Saygılarımla,
Ersin AKSOY |
|
![]() |
|
Cura
Üye
Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2008 Orka Lisans Numaranız: 192 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilen: 89 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10/Şubat/2010 Saat 11:23 |
Fiş kayıt esnasında hesap planından çağırdığınız bir hesabı, tarih ve belge noyu geçtikten sonra açıklama kısmına gelince CTRL + K ile o hesabın ismini açıklamaya kopyalayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.... Düzenleyen Cura - 10/Şubat/2010 Saat 12:43 |
|
![]() |
|
y.turalı
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14/Şubat/2010 Saat 14:34 |
|
zannedersem olamıcak bi istek yaptım...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |